Tag Archive: Халит Ергенч и Серенај Сарикаја жртви на менаџерот!

Халит Ергенч и Серенај Сарикаја жртви на менаџерот!

Во турскиот шоу-бизнис има скандал со актерската агенција ИД ИЛЕТИСИМ, а особено со агентот на звездите Ајше Барим. Долго се зборуваше за погрешната стратегија на г-ѓа Барем, а тоа е да ги истакне своите актери со се што може, занемарувајќи…
Read more