Tag Archive: Хазал Филиз Кучуккосе раскина со момчето

Хазал Филиз Кучуккосе раскина со момчето

Хазал Филиз Кучуккосе раскина со бизнисменот Алп Гулер, со кого беше во врска две години. Парот ја донесе одлуката пред 10 дена и се разделија прилично спогодбено и безусловно. Турската актерка Хазал Филиз Кучуккосе заврши средно училиште во Анкара. Студирала…
Read more