Tag Archive: Хазал Каја ја критикуваше турската филмска индустрија за дискриминација

Хазал Каја ја критикуваше турската филмска индустрија за дискриминација

Во своето последно интервју, актерката Хазал Каја ги критикуваше стандардите на турската ТВ-индустрија, што им дава табу на жените со прекумерна тежина. Според актерката, ако имате прекумерна тежина и сте дама, не е можно да ја добиете главната улога во…
Read more