Tag Archive: Хазал Каја ги изненади сите со новиот проект

Хазал Каја ги изненади сите со новиот проект

Познатите имиња се здружија околу еден проект направен за кино, книгата со исто име “Benden Ne olur”, напишана од Асли Козмаз. Нур Фетаххоглу, Хазал Каја, Селин Керекерци, Енис Арикан и Елчин Агакан, се собраа на филм со потписот на Медиапим…
Read more