Tag Archive: (ФОТО) Нема да верувате кое е момчето на убавата Ојку во реалноста

(ФОТО) Нема да верувате кое е момчето на убавата Ојку во реалноста

Атрактивниот 30 годишен турски актер Серкан Чајоглу имавме прилика да го гледаме во серијата „Љубовта на мојот живот“ со актерката Ханде Догандемир. Сега пак, го гледаме во хит романтичната комедија „Сезона на црешите“ каде е во главна улога со актерката…
Read more