Tag Archive: (ФОТО) Луда трансформација: Лошата сосетка Фикрие од „Нашата Дениз“ во приватноста од буцка стана риба ипол

(ФОТО) Луда трансформација: Лошата сосетка Фикрие од „Нашата Дениз“ во приватноста од буцка стана риба ипол

Оние кои ја следат серијата „Нашата Дениз“ која се емитува на македонски, албански и други балкански ТВ канали, веројатно тешко ја поднесуваат улогата на сосетката Фикрие. Актерката Јешим Черен Бозоглу (43) ја игра оваа улога и тоа толку успешно што…
Read more