Tag Archive: (ФОТО) Лошиот Емир во серијата има афера со Зејнеп

(ФОТО) Лошиот Емир во серијата има афера со Зејнеп, но и во приватноста неговата сакана се вика Зејнеп – еве како изгледа

Трускиот актер Каан Урганчуоглу (37) и не е баш некој омилен лик од серијата „Бескрајна љубов“ каде ја игра улогата на лошиот Емир Козчуоглу кој поради невозвратената љубов на Нихан е подготвен на се, дури и смрт. Токму оваа улога…
Read more