Tag Archive: (ФОТО) Згодниот Мират од „Нашата Дениз“ не е актер туку познат пејач – приватно е уште поголем заводник

(ФОТО) Згодниот Мират од „Нашата Дениз“ не е актер туку познат пејач – приватно е уште поголем заводник

Во турската серија „Нашата Дениз“, тој ја игра улогата на чесниот Мират кој сака да им помага на луѓето. Но, во приватноста тој и всушност не е актер, туку композитор, поп-пејач и текстописец. Попознат е под уметничкото име Кутси,а неговото…
Read more