Tag Archive: (ФОТО) Вистинскиот сопруг на Нихан е болен: Новинарите ги фотографираа пред болница

(ФОТО) Вистинскиот сопруг на Нихан е болен: Новинарите ги фотографираа пред болница

Брачната двојка Догулу, Неслихан и Кадир, се фотографирани како излегуваат од една истанбулска болница, а Кадир на лицето има маска. Двојката за која долго време кружат гласини дека е пред развод , очигледно имаат проблеми кога е здравјето во прашање….
Read more