Tag Archive: Фото: Актерот од серијата “Чиста Љубов” се трансформираше – погледнете како изгледа како жена

Фото: Актерот од серијата “Чиста Љубов” се трансформираше – погледнете како изгледа како жена

Момчило Оташевиќ во својот богат театарски опус додаде и лик на жена во претставата „Учени жени“ на режисерот Јагош Марковиќ. Талентираниот актер ги заврши обврските со снимањето на „Чиста љубов“, па после свадбата со колешката Јелена Перчин се вратил на…
Read more