Tag Archive: Фотографијата на Ханде Ерчел освои милион лајкови за 1 час (ФОТО)

Фотографијата на Ханде Ерчел освои милион лајкови за 1 час (ФОТО)

Првите 10 епизоди од серијата Чукај на мојата врата, кои се емитуваат на Фокс ТВ, беа исклучително успешни. Ханде Ерчел како Еде Јилдиз и Керем Бурсин како Серкан Болат се многу успешни во своите улоги. Овие две познати имиња повремено…
Read more