Tag Archive: Фотографијата на Серена Сарикаја без шминка ја подели јавноста (ФОТО)

Фотографијата на Серена Сарикаја без шминка ја подели јавноста (ФОТО)

Секој пост и фотографија на актерката Серенај Сарикаја привлекува големо внимание од турските медиуми. Турските медиуми во текот на вчерашниот ден и денес како една од главните теми носат фотографија на Серенај Сарикај без шминка. На фотографијата Серенај нема парче…
Read more