Tag Archive: „Фахрие е моја единствена“: Интервју на Бурак Озчивит!

„Фахрие е моја единствена“: Интервју на Бурак Озчивит!

Бурак Озчивит даде интервју за турскиот весник „Хуријет“. Во интервјуто, тој зборуваше за неговиот нов филм “Can feda”, за брачниот живот со Фахрие и многу други работи.Иритирачки е колку сте убав и згоден. – Што да одговорам? Не гледам такви…
Read more