Tag Archive: Фахрие Евчен открива повеќе за себе

Фахрие Евчен открива повеќе за себе

Познатата актерка Фахрие Евчен се појави само некое време во реклами. Одлучи да паузира од кариерата за момент заради пандемијата, актерката засега нема намера да биде во серијата. Тоа ќе го стори кога ќе се подобрат условите, бидејќи многу и…
Read more