Tag Archive: Фахрие Евчен има добри вести

Фахрие Евчен има добри вести

Дали славната актерка Фахрие Евчен ќе се врати во серијата? Ова е прашање на кое обожавателите чекаа одговор долго време Фахрие Евчен, наведувајќи ја пандемијата како причина, даде порака дека сè уште не е подготвена. По учеството во ТВ серијата…
Read more