Tag Archive: Фарах Зејнеп Абдула зборуваше за нејзиниот лубовен статус

Фарах Зејнеп Абдула зборуваше за нејзиниот лубовен статус

Следејќи ги насловите во турските медиуми, актерката Фарах Зејнеп Абдула реши да зборува за својот лубовен статус. Во последно време има многу текстови за наводната лубовна врска на оваа актерка и познат турски блогер познат како Рејмен. Фарах ги негираше…
Read more