Tag Archive: Уште една нова понуда за актерот Бурак Дениз!

Уште една нова понуда за актерот Бурак Дениз!

Добро познатиот турски актер Бурак Дениз, кој наскоро ќе се појави на екранот со новата серија „Јарим Калан Асклар Диареси“ заедно со Дилан Чичек Дениз и Толга Сариташ, според новинарот Бирсен Алтунтас, му била понудена уште една понуда. Станува збор…
Read more