Tag Archive: Угур Гунес и Есра Билгиќ заедно во серијата Земја без закон

Угур Гунес и Есра Билгиќ заедно во серијата Земја без закон

Угур Гунес, кој играше една од главните улоги во ТВ серијата Горка земја, го напушти проектот. Како што претходно беше потврдено и најавено, актерот потпиша договор со Голд филм. Договорот се однесува на неговата работа во новиот проект на таа…
Read more