Tag Archive: Угур Аслан во преговори за нов проект

Угур Аслан во преговори за нов проект

Турскиот актер Угур Аслан се прости од серијата Чукур. Поточно, неговиот лик ја заврши својата мисија во оваа серија. Угур, сепак, веќе има нови понуди. Тој во моментов е во преговори за главната улога во новиот проект. Додека траат преговорите,…
Read more