Tag Archive: Убав гест на актерот Каан Јилдирим

Убав гест на актерот Каан Јилдирим

Турскиот актер Каан Јилдирим направи убав гест кога реши да поддржи една организација за човекови права. Поточно, Каан ја поддржа фондацијата Purple Roof, која се занимава со жени кои биле жртви на насилство. Како што истакна тој, овој проблем стана…
Read more