Tag Archive: Тaa беше запрашанa дали има направено естетски интервенции. Актерката Пинар Дениз одговара!

Тaa беше запрашанa дали има направено естетски интервенции. Актерката Пинар Дениз одговара!

Сите се прашуваат дали Пинар Дениз има направено естетски интервенции. Актерката одговори на овие тврдења велејќи: „Јас не сум направила естетски интервенции. Ни веѓите. Само забите ги направив. Кога бев мала, секогаш се обидував да ги покривам ушите со коса….
Read more