Tag Archive: Турскиот актер Киванч Татлитуг потпиша рекорден договор

Турскиот актер Киванч Татлитуг потпиша рекорден договор

Според турските медиуми „Таквим“, Киванч Татлитуг потпиша нов договор. Со овој договор, актерот ќе заработи рекордна сума пари кога станува збор за неговите договори за кариера и спонзорство. Поточно, станува збор за продолжување на веќе постојниот договор со компанијата Деним….
Read more