Tag Archive: Турскиот актер Киванч Татлитуг заврши во болница – осомничен за СОВИД-19 !

Турскиот актер Киванч Татлитуг заврши во болница – осомничен за СОВИД-19 !

Познатиот турски актер и манекен Киванч Татлитуг се наоѓаше во болницата под сомнение дека е заразен со коронавирус! Актерот изјавил дека, заедно со сопругата Башак, тој бил во карантин во куќа во квартот Кемербургаз во Истанбул. Како и да е,…
Read more