Tag Archive: Турската серија Sadakatsiz промовира насилство врз жените ?!

Турската серија Sadakatsiz промовира насилство врз жените ?!

Државниот цензор РТУК во Турција го замолува Медиапим да отстрани одредена сцена од нивната серија Sadakatsiz. Според изјавата, контроверзната сцена промовира насилство врз жените. Сепак, производителите не се согласуваат со оваа одлука. Според нив, таа сцена е неопходна, и го…
Read more