Tag Archive: Турската серија Рамо ја најавува новата сезона (ВИДЕО)

Турската серија Рамо ја најавува новата сезона (ВИДЕО)

Сè е подготвено за новата сезона од серијата Рамо, која не чека во наредниот период. Серијата претрпе измени во актерската екипа, а локацијата на снимањето и акцијата беше преместена во Истанбул. Можете да видите што нè чека во продолжението и…
Read more