Tag Archive: Турската двојка ја освои публиката: „Азизе“ и „Џевдет“ пееја заедно на иста сцена(видео)

Турската двојка ја освои публиката: „Азизе“ и „Џевдет“ пееја заедно на иста сцена(видео)

Познатата турска актеркса двојка Бергузар Корел и Халит Ергенч пееја заедно на сцената во Зорлу центарот во Истанбул. Концерот беше огранизиран од „Cev Art“, проект кој им обозможува на младите лица да го откријат својот талент во сферата на уметноста…
Read more