Tag Archive: туку и низ целиот свет!

Фахрие Евџен позната не само во Турција, туку и низ целиот свет!

Фахрие Евџен е многу успешна актерка и ја сака јавноста. Фахрие не е позната само по актерството, туку е позната и по нејзината убавина. Фахрие Евџен, покрај тоа што е една од најубавите жени во Турција, успеа да стане и…
Read more