Tag Archive: Тувана Туркај за нејзиниот приватен живот и работа

Тувана Туркај за нејзиниот приватен живот и работа

Актерката и пејачка Тувана Туркај има сериозни планови за наредниот период. Тувана планира да објави нов сингл во септември. Покрај музиката, доби понуда од нејзината друга професија. Таа доби понуди за работа во филм и серија, а во моментов е…
Read more