Tag Archive: Туба Бујукусун раскина со Умут Евирген

Туба Бујукусун раскина со Умут Евирген

Лубовната приказна на актерката Туба Бујукусун и бизнисменот Умут Евирген заврши. Нивната врска и лубов веќе три години ги пополнува страниците на турските таблоиди. Потсетиме, актерката започна да го гледа сопственикот на елитните ноќни клубови во Истанбул веднаш по разводот…
Read more