Tag Archive: Туба Бујукусун за наводната врска со Чевдет Мерџан

Туба Бујукусун за наводната врска со Чевдет Мерџан

По раскинувањето со Умут Евирген, на познатата актерка Туби Бујукутун му беше доверено заслужено ново остварување. Но, дали е тоа точно и што мисли Туба за гласините? Таблоидот Аксам објави информација дека Туба Бујукустун веќе започнала нова врска со режисерот…
Read more