Tag Archive: Туба Бујукустун ќе се откаже од актерство за да се занимава со…

Туба Бујукустун ќе се откаже од актерство за да се занимава со…

Туба Бујукустун е една од најпопуларните актерки во Турција позната кај нас во сeријата “Љубов и пари”, и една од најубавите жени во светот, според турскиот печат таа ќе се откаже од актерство за да се занимава со пишување на…
Read more