Tag Archive: Туба Бујукустун ја среќава првата љубов после 11 години

Туба Бујукустун ја среќава првата љубов после 11 години, актерот што сите го знаеме

Прекрасната турска актерка Туба Бујукустун, исто така прогласена како еден од 100-те најубави жени во светот, наскоро ќе биде дел од новиот телевизиски проект. Ништо не е сосема јасно, но првите информации се појавија и веќе е сигурно дека нејзиниот…
Read more