Tag Archive: Туба Бујукустун се прости од серијата Ќерката на амбасадорот

Туба Бујукустун се прости од серијата Ќерката на амбасадорот

На почетокот, бевме сведоци на голема лубов помеѓу Нара и Санчар. Неслихан Атагул и Енгин Акјурек беа одлични во овие улоги и интересот за серијата беше голем. После тоа, Неслихан мораше да ја напушти оваа серија поради здравствената состојба, односно…
Read more