Tag Archive: Туба Бујукустун на седмо небо!

Туба Бујукустун на седмо небо!

Туба Бујукустун и Умут Евирген се во најдобра фаза од нивниот однос. Се чини дека се оди како што треба и двојката се доста среќни за овој факт. Двојката, вчера беа фотографирани од папараците, како пазаруват нешто. Само штом ги…
Read more