Tag Archive: Туба Бујукустун за понатамошните планови

Туба Бујукустун за понатамошните планови

Туба Бујукустун одговори на прашањето на фановите дали ќе има проект оваа сезона. Таа рече дека во моментов не може да одговори. Таа ги чита сценаријата и кога ќе одлучи, тогаш публиката, се разбира, ќе научи за тоа од неа….
Read more