Tag Archive: Туба Бујукустун го изневери режисерот!

Туба Бујукустун го изневери режисерот!

По неуспешниот брак со 43-годишниот актер Онур Сајлак, со кого ги доби близнаците Маја и Топрак, Туба Бујукустун се влуби во режисерот Умут Евирген. Не се знае многу за романсата помеѓу Тубу и Умут, која траеше последните три години. Турските…
Read more