Tag Archive: Трускиот актер доживеа трагедија на денот кога му се роди син

Трускиот актер доживеа трагедија на денот кога му се роди син

Турскиот актер Озџан Дениз кој досега имавме прилика да го гледаме во неколку серии во главна улога, доживеа најголема среќа кога му се роди син, а истовремено доживеа и огромна тага. Дека во животот истовремено може да се случат најголемата…
Read more