Tag Archive: Три актерки од серијалот „Забрането јаболко“

Три актерки од серијалот „Забрането јаболко“,сами се забавуваа! Сигурно ќе пукнат душманите! (ФОТО)

Датумот на емитување на серијата, кој ќе се прикаже со својата 4-та сезона, беше објавен пред малку. 75-та епизода од серијата, која ќе се емитува вечерта на 7 септември, се трите непријателки – имиња на серијата, во реалниот живот тие…
Read more