Tag Archive: тој заврши во болница!

Хулја Авшар повреди колега на сетот, тој заврши во болница!

За време на снимањето на една сцена, Хулја Авшар требаше да му удри шлаканица на нејзиниот колега Ертурул Постоглу според сценариото. Додека снимала, актерката незгодно го удри Ертурула по лицето и го повреди. Хулја лично го однел Постоглу во болница,…
Read more