Tag Archive: Толга Сариташ и Дилан Чичек Дениз на истиот проект (фото)

Толга Сариташ и Дилан Чичек Дениз на истиот проект (фото)

Во 20 јуни, започна снимањето на новата турска серија наречена Iarım Kalan Asklar. Серијата ни носи приказна за лубов, предавство и емиграција на души. Како што најавија продуцентите на компанијата Тимур Савчи и Бурак Сагиасар, славниот турски актер Толга Сариташ…
Read more