Tag Archive: Толга Сариташ во серијата Ариза – повторно национален херој

Толга Сариташ во серијата Ариза – повторно народен херој

Толга Сариташ, е познат по изведбата на акциони настапи кои ја воодушевуваат публиката. Во серијата, Ариза Толга го игра ликот на Али Риза, кој е таксист, но служел воен рок како командант. Тој дури доби и медал од Генералштабот. Со…
Read more