Tag Archive: Толга Менди во главната улога на новата серија Sol Yanim

Толга Менди во главната улога на новата серија Sol Yanim

Одамна е познато дека звездата на серијалот Заклетва, Озге Јагиз ја прифати главната улога во новата серија наречена Sol Yanim. Потрагата по нејзиниот партнер во овој проект траеше долго, а конечно беше потпишан договор со машкиот протагонист. Заедно со Озга,…
Read more