Tag Archive: Толгахан Саисман и неговата жена Алмеда Абази стануваат родители!

Толгахан Саисман и неговата жена Алмеда Абази стануваат родители!

Актерот од серијата “Црниот бисер” Толгахан Саисман и Алмеда Абази наскоро ќе да станат родители. Според турските медиуми, двојката добила добра вест по рутинската проверка што секогаш ја прават во болницата. Толга и Алмеда се венчаа на 13 февруари 2017…
Read more