Tag Archive: Тешкиот животен пат на убавата „Истанбулска невеста“

Тешкиот животен пат на убавата „Истанбулска невеста“

Оваа пролет минуваше низ тежок период во животот. Познатата турска актерка Асли Енвер попозната како Истанбулска невеста поминува низ тежок период во животот. Откако му даде втора шанса на сопругот и ја преброди драмата со него, убавата актерка за турските…
Read more