Tag Archive: ТВ Фокс користи одлична тактика за серијалот „Забрането јаболко“

ТВ Фокс користи одлична тактика за серијалот „Забрането јаболко“

Пандемијата на серијата „Забрането јаболко“ и направи голема штета, бидејќи третата сезона во врска со сезоната 2019/20 напредуваше многу успешно. Покрај тоа што ја прекина снимањето на серијата „Забрането јаболко“, вирусот „корона“ им наштети и на многу други продукции во…
Read more