Tag Archive: Тамер Карадагли не знае кој е Џан Јаман?!

Тамер Карадагли не знае кој е Џан Јаман?!

Во своето последно интервју, славниот турски актер Тамер Карадагли изјави дека не знае кои се младите актери кои моментално глумат во серијалот. Запрашан за Џан Јаман, тој рече дека воопшто не знае кој е. Како што самиот рече, тој едноставно…
Read more