Tag Archive: Талат Булут пред 4-та сезона на Забрането јаболко имаше тешка операција!

Талат Булут пред 4-та сезона на Забрането јаболко имаше тешка операција!

Снимањето на сезоната 4 од серијалот „Забрането јаболко“ почна од крајот на јули. Тимот од серијата продолжува да работи.Беа направени важни аранжмани за сценарио на новата сезона. Талат Булут, кој направи важен настап како Халит Аргун од серијата, влезе на…
Read more