Tag Archive: Тажен ден за Керем Бурсин

Тажен ден за Керем Бурсин

Керем Бурсин, кој ја игра главната улога во серијата Чукај во мојата врата заедно со Ханде Ерчел, овој пат ги разжали своите фанови. Керем Борсин на својот профил во инстаграм сподели слика додека ја држеше за рака својата баба која…
Read more