Tag Archive: Таа ја изгубила својата бременост

Таа ја изгубила својата бременост, “Езел”сака да се разведе од својата жена!

Познатиот турски актер се чини дека го завршил својот брак. Познатиот турски актер познат кај нас во улогата на Езел, Кенан Имирзалиоглу, веќе долго време има проблеми со својата сопруга Синем Кобал. По неуспехот на првата бременост, турските медиуми објавија…
Read more