Tag Archive: Сцената на бакнување

Сцената на бакнување, главната причина за раскинувањето на Ханде Ерчел! (видео)

Според изворите, сцената на бакнување од нејзината нова серија беше главната причина да се стави крај на нивната лубовна приказна. Тие раскинаа 1 недела пред нивната свадба.